banner2779
banner2752
banner2750

Spor Tesislerinde gençler yetişiyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’deki yerel yönetimler arasında spora yönelik hizmetlerde başı çekmeye devam ediyor. Spora ve sporcuya verdiği önemin yanı sıra sporun alt yapısına büyük önem veren Büyükşehir, tesisleşmede adeta marka haline geldi. Kısa bir süre önce hizmete giren Vezirçiftliği Spor Kompleksi de Büyükşehir’in yaptığı ve gençlere bıraktığı değerli spor tesisleri arasındaki yerini aldı.

 

TEMMUZ AYINDA HİZMETE GİRDİ

Geçtiğimiz Temmuz ayında hizmete giren Vezirçiftliği Spor Tesisi, Başiskele Vezirçiftliği Ermiş Sokak’ta faaliyetlerini sürdürüyor. Tesisten profesyonel kulüplerin yanı sıra vatandaşlar da yararlanıyor. Özellikle gençler, tesisin en yakın takipçileri arasında yer alıyor.

 

MİNİK JUDOCULARIN BÜYÜK ŞANSI

Türkiye’nin en çok lisanslı sporcusuna sahip Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü de yine bu tesiste geleceğin judocularını yetiştiriyor. 8-12 yaş arasındaki minik judocular, Vezirçiftliği gibi modern bir tesiste seçtikleri branşta eğitim alma şansını yaşıyor.

 

DONANIMLI SPOR TESİSİ

Vezirçiftliği Spor Kompleksi’nde  3 ayrı salon bulunuyor. Bu salonlarda; güreş, judo, tekvando, karate, boks, step, aerobik gibi birçok önemli branşda antrenman yapılıyor.

 

 

TESİSİN ÖZELLİKLERİ

Tesisin özellikleri arasında 225 kişilik tribün göze çarpıyor. Tesiste bunun yanı sıra soyunma odaları, hakem odası, antrenör odası, idareci odası, büfe, duşlar ve malzeme odaları yer alıyor. Tüm bu özellikler nedeniyle Vezirçiftliği Spor Tesisi, tüm kulüpler ve sporseverlerin öncelikli tercihi arasında yer alıyor.

 

BÜYÜKŞEHİR YAPAR, GENÇLERE EMANET EDER

Modern bir yapıya sahip olan Vezirçiftliği Spor Tesisi’nin en önemli takipçileri arasında ise gençler yer alıyor. Spor tesisinden okul takımlarının yanı sıra, amatör kulüpler yararlanıyor. Tesis bu nedenle her gün spor yapan gençlerle dolup taşıyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751