STK BAŞKANLARI KAI VAKFI' NDA BULUŞTU

Körfez Tütünçiftlik Ağadere Caddesi üzerinde bulunan vakfın yeni merkezinde düzenlenen buluşmada vakıf yönetimi tarafından kaz ikramında bulunuldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen davet organizasyonuna kent protokolü de büyük ilgi gösterdi.

BÜYÜK İLGİ VARDI

Etkinliğe katılanlar arasında; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Remzi Kaya, AK Parti önceki dönem İl Başkanı Mahmut Civelek, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, BBP Körfez İlçe Başkanı Bayram Kurtaran, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı doğan Orak, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin, Körfez Belediye Başkan Yardımcıları Faruk Denli ve Osman Yurt, Kocaeli Erzurumlular Derneği Başkanı Avni Gözütok, Körfez Erzurumlular Derneği Başkanı Yavuz Göğdemir, Körfez Karadenizliler Derneği Başkanı Hasan Yazıcı, Körfez Taşköprülüler Derneği Başkanı Ceyhun Atik, Fatih Mahallesi Muhtarı Salih Yolcu, Tokatlılar Derneği Başkanı Turan Şahin, Kocaeli meydan Gazetesi imtiyaz sahibi Burhan Yarar, Bizim Yaka Kocaeli Gazetesi Genel yayın yönetmeni Mehmet Özmen ve çok sayıda davetliyi Karslılar kaz gecesinde buluşturdu.

SARIÇAYIR TEŞEKKÜR ETTİ

Törende konuşan Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır, “Pandemi dolayısıyla yaklaşık iki yıldır vakıf yönetimi olarak herhangi bir organizasyon düzenleyemiyorduk. Uzun bir aranın ardından dostlarımızla, değerli protokol mensuplarımız ve hemşehrilerimizle yeniden bir araya gelmek, hasret gidermek için bir araya geldik. Tüm dostlarımıza bizleri bu akşam yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz” dedi.

PROTOKOLDEN SELAMLAMA

Sarıçayır’ın ardından sırasıyla; belediye başkanları Zeki Aygün ve Şener Söğüt, AK Parti eski il başkanı Mahmut Civelek, BBP İl Başkanı Remzi Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, BBP İlçe Başkanı Bayram Kurtaran, oda ve STK başkanları yaptıkları selamlama konuşmalarında, düzenlenen etkinlik dolayısıyla Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Taner Sarıçayır ve yönetimine teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817