banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 Su Ürünleri Kooperatifi Mali Kongresini yaptı

47 üyeli kooperatifin Mali Genel Kurulu’nda, Divan başkanlığını Nihat Ergin, katipliklerini de Ömer Pek ve Murat Pek yaptılar. Kongre sonrasında kooperatifin sunduğu 2016 yılı bütçesi oylandı ve aklandı. Daha sonra yapılan görüşmelerde de bazı yeni kararlar alındı.

Alınan kararlara göre, bölgede bulunan birliklere temsilci atanması ve bunun için yönetim kuruluna yetki verilmesi, personel ve yönetim kurulunun ücretleri, teknelerin çekildiği çek-çek alanının bakım ve düzenlenmesi ve bunun için yönetime proje hazırlayıp, borçlanma yetkisi verildi. Bu arada, kooperatif için gerekli görülen projeler ve bina için de arsa alınması konusunda da yönetime yetki verildi.

Kongre sonrasında teşekkür konuşması yapan Kooperatif Başkanı Sedat Pek, katılan üyelere desteklerinden dolayı teşekkür ederek, kendilerine yakışan en güzel çalışmaların yapılacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826