Su ve Müzik Sesiyle Gelen Şifa

Toplum Ruh Sağlığı Merkezi

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlı olan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Dumlupınar Mahallesi’ndeki Kusachi Kültür Merkezi’nde faaliyetlerini sürdürüyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Adnan Pala ve İbrahim Şirin ile birlikte Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’ni ziyaret ederek, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldığı programda Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Hüseyin Şaşkın da hazır bulundu.

Sunum ve Müzik Dinletisi

Programda ilk olarak Toplum Ruh Sağlığı Sorumlu Hekimi Dr. Hatice İmer Aras tarafından "Toplum Ruh Sağlığı Merkezinin Çalışmaları" konulu sunum yapıldı. Sunumun ardından Toplum Ruh Sağlığı Merkezi çalışanları ve merkezde hizmet alanların hazırladığı müzik dinletisi gerçekleşti. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde gerçekleştirilen çalışmaların önemine vurgu yaparak hastane yöneticilerine ve merkez çalışanlarına başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817