Suadiye-Arslanbey yoluna köprü yapılıyor

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde trafiğin rahat akması için çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, yol bakım onarım çalışmalarının yanı sıra dar yol kesimlerini genişleterek trafiğe uygun hale getiriliyor. Bu kapsamda Kartepe Suadiye ve Arslanbey’e ulaşım sağlayan Çepni Caddesi üzerinde köprü inşa ediliyor.

 

20 FORE KAZIK

Kenarayak temel kazı çalışmalarına başlandığı projede A ve B aksı kenarayak fore kazık imalatı tamamlandı. Proje kapsamında köprü imalatları için 20 adet fore kazık çakıldı. Çalışmada 27 adet 23 metre uzunlukta 90 cm yüksekliğinde prekast kiriş ve yaklaşık 105 ton nervürlü donatı çeliği kullanılacak. Proje ile 23 metre orta açıklık, 22,5 metre tabliye genişliğine sahip betonarme köprü inşa edilecek.

 

2 BİN 500 TON ASFALT

Köprü çalışmasında yaklaşık 2 bin 500 ton asfalt, 2 bin ton plentmiks temel malzeme serilecek. Çalışma alanında yaklaşık 300 metre yağmursuyu altyapı uygulaması gerçekleştirilecek. Projede elektrik aydınlatma da yer alacak. Proje bordür, tretuvar ve çevre düzenlemeleri çalışmaları ile sonlanacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817