SUÇÜSTÜ YAPILDI
 Edinilen bilgilere ve iddialara göre; Kocaeli Gölcük İlçesi Yüzbaşılar Mahallesinde bulunan bir evde, fuhuş yapıldığına dair ihbarlar ve duyumlar alan Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Ekipleri takibe başladı. İhbarların doğru olduğunu tespit eden ekipler, şahısları suçüstü yakalamak için 22 saat boyunca evin önünde pusuda bekledi. Bu esnada eve çok sayıda şahsın girip çıktığı belirlendi. 

SUÇÜSTÜ YAPILDI

Polis ekipleri 22 saatin sonunda eve operasyon yaptı. Düzenlenen operasyonda evde fuhuş yaptırdığı iddia edilen İzzet T.(57) ve Gürcistan uyruklu Nona B.(38) ile yine Gürcistan uyruklu hayat kadınları K.G.(35) ve M.Ö.(42) gözaltına alındı. Evde bulunan ve müşteri oldukları tespit edilen kişiler ise ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı

2 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Operasyon sonucunda hayat kadınlarının 150 TL karşılığında ilişkiye girdiği öğrenilirken, evde fuhuş yaptırdığı iddia edilen İzzet T. ile Nona B.’nin daha önceden de benzer suçlardan sabıkası olduğu belirlendi.. İzzet T. ve Nona B. fuhşa aracılık ve yer temin etmek suçlarından adliyeye sevk edilirken, Gürcistan uyruklu hayat kadınlarının sağlık kontrolünden sonra sınır dışı edileceği öğrenildi.

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817