sukrukarabalik.com yayında

 

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, yepyeni bir kişisel web sayfası ile takipçilerinin karşısına çıktı. www.sukrukarabalik.com adlı web sitesinde Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, günümüz teknolojilerini yakından takip eden vatandaşlarına daha rahat ve hızlı bir şekilde ulaşmayı hedefliyor.

 

Şükrü Karabalık adı altında internet takipçilerine özgeçmişi, multimedya bölümünde fotoğraflar ve video görüntüleri ile gerçekleştirdikleri proje tanıtımları, iletişim bilgileri, 2009 yılında belediye başkan adaylığındaki seçim beyannamesi ve gerçekleşme oranlarına kadar birçok konuda bilgiye ulaşabilmelerine imkân veriyor.

 

Eğitimci kişiliği, kamu kurumlarında başarılı yöneticilik ve son 3 dönemdir belde ve ilçe belediye başkanlığı tecrübesi ile 2014 yerel seçimlerinde tekrar Kartepe Belediye Başkan Aday Adaylığına soyunan Şükrü Karabalık, “Önümüzdeki zorlu süreçte en doğru ve en hızlı bilgi akışının sağlanacağı kişisel web sayfamızı vatandaşlarımızın ziyaretine açtık” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817