Süleyman Pekin, Körfez’de Destek  Aradı
 MHP’nin Kocaeli Milletvekili aday adaylarından Süleyman Pekin, Körfez İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek destek aradı.

Türk Eğitim Sen. Kocaeli Şube Başkanı ve Kocaeli aydınlar Ocağı İlim ve İstişare Heyeti Üyesi olan Süleyman Pekin, ekip arkadaşları ile geldiği Körfez’de, İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve Belediye Meclis Üyeleri Vahit Eryılmaz, Mehmet Gümüş ile ilçe yönetimi tarafından karşılandı. Yapılan sohbet sırasında, İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Ülkücü’nün inandığı şeyi yansıttığını belirterek, ‘’Ülkücü inanmadığı olayın yansıtamaz. Kazanacağımızı hissetmemiz lazım, bunun içinde sıralamanın tabanın kabul edeceği şekilde yapılması gerekir. Kendini beğenmiş, külhanbeyi aday değil, Ülkücü aday istiyoruz’’ dedi.

Aday adayı olma nedenlerini anlatan Süleyman Pekin, siyasette az konuşup, çok iş yapanlardan olmayı amaçladığını belirterek, ‘’Amacımız, hedefimiz belli, ülkemizi seven insanlarız. Eğitim camiası üzerinde kurulan baskıları hepimiz gördük, eğitimciler yanımızda yer almak istiyorlar ama korkutuluyorlar. İş, ekmek korkusuyla bastırılıyorlar. Bunlara bir son vermek için aday oldum ve desteğinizi istiyorum ‘’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817