banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 Sünnet kıyafetleri dağıtıldı

Bu yıl beşinci kez düzenlenecek Kartepe Belediyesi Sünnet Şöleni 22 Haziran 2013 Cumartesi günü saat 17.00’de Meşelik Parkı’nda ilçe halkının katılımı ile start alacak. Sünnet için kayıt yaptıran, sünnet muayeneleri ardından Gebze’de özel bir hastanede sünnet olan çocuklara kıyafetleri de Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde ailelerine teslim edildi.

Sünnet çocuklarına ayakkabı, pantolon, yelek, gömlek, pelerin, şapka, asa, Maşallah ve papyondan oluşan sünnet takımların teslimin de hazır bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül, aileleri tebrik ederken çocukların sağlıkları ile de yakından ilgilendi. Renkli görüntüler eşliğinde gerçekleştirilecek şölen öncesi kıyafetlerini alan miniklerin heyecanı görülmeye değerdi.

22 Haziran 2013 Cumartesi günü saat 17.00’de Meşelik Parkı’nda düzenlenecek 5. Sünnet Şöleninde çocuklar için birbirinden değişik animasyon gösterileri de hazırlandı. Gelen konuklara şölende pamuk şeker, şerbet, patlamış mısır ikramında bulunulacak. Şölen boyunca sahne alacak Kartepe Belediyesi Çocuk Gösteri grupları yanında Grup 571 Çocuk İlahi Grubu ve Hüseyin Goncagül çocuk eğlence programları ile konuklar farklı bir gün yaşayacaklar.

Kartepe’de ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla birlik ve beraberliği pekiştiren sünnet şölenine herkesin davetli olduğunu belirten Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Her zaman halkımızın yanında olmaya çalıştık. İyi günde sevincinize kötü günde de kederinize ortak olduk ve olmaya devam ediyoruz. Sünnet şöleninde de miniklerimizin heyecanına ve mutluluğuna ortak olmak için hafta sonu Meşelik Parkı’ndaki şölende buluşalım” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826