banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Süriye ve Ersen çok mutlu
GAZETEMİZİN başarılı muhabirlerinden Süriye Çatak (29) ile bir süredir nişanlı olduğu Ersen Tek (30), sonunda muratlarına erdi. İlimizin saygın gazetecilerinden olan Fidan ve merhum Nebi Çatak çiftinin kızları Süriye ile Gönül ve Süleyman Tek çiftinin oğulları Ersen'in önceki gün düzenlenen düğün merasimleri Lastik-İş Sendikası Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşti. Büyük ilgi gösterilen düğün töreni ilimiz protokol mensuplarını da bir araya getirdi.
 
PROTOKOL İLGİSİ
Nikah törenine, eski bakan Osman Pepe, AK Parti Milletvekili İlyas Şeker, CHP milletvekilleri Mehmet Hilal Kaplan ve Haydar Akar, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Ş. Komsuoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Genç Tur Yönetim Kurulu Başkanı Ali Genç, Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Daire Başkanı Ali Yeşildal, SUMOTAŞ Başkanı Hüseyin Erhan, KYÖD eski başkanlarından Hakan Tanta ve eşi, milletvekili adayı Serkan Seyhan, gazetemiz personeli, ilimizde görev yaphan basın mensupları ile Tek ve Çatak ailelerinin dost ve akrabaları katıldı.
 
KALABALIK ŞAHİT GRUBU
Renkli görüntülerin yaşandığı düğün öncesinde nikah töreni gerçekleşti. Çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kıyarken, gençlerin şahitliklerini ise eski bakan Osman Pepe, milletvekilleri İlyas Şeker, Mehmet Hilal Kaplan ve Haydar Akar, Rektör Sezer Komsuoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Genç Tur Yönetim Kurulu Başkanı Ali Genç ve Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan yaptı.
 
TAKI YAĞMURU
Kıyılan nikahın ardından eski Bakan Pepe ve Rektör Komsuoğlu, evlilik cüzdanını gelin hanıma birlikte takdim ettiler. Nikahın ardından gecenin açılış dansını yapan Süriye ve Ersen'in mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Daha sonra yapılan takı merasiminde ise gelin ve damat adeta takı yağmuruna tutuldu. Takı töreni protokol mensupları, gençleri tebrik ederek çifte mutluluklar dilediler. Düğün alanını dolduran davetliler, canlı müzik ve davul-zurna eşliğinde bol bol halay çekerek doyasıya eğlendiler.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826