banner2779
banner2752
banner2750

SURİYELİ GENCİ DARP ETTİLER..!

Yaralanan Suriyeli genç hastaneye kaldırılırken, polis saldırganları aramaya başladı.

Alınan bilgi ve iddialara göre olay Tütünçiftlik Kuzey Mahallesi Ağadere Caddesi Beyaz Saray İş Merkezi’nde yaşandı. Yusuf Hacali (21) adlı Suriyeli genç, kaldırıma park edilen bir bisikleti düşürdü. Çay ocağında çalışan Yusuf Hacali ile bisiklet sahibi arasında önce sözlü tartışma yaşandı.

Daha sonra 4 kişi olarak geri gelen ve adı öğrenilemeyen şahıs, iş hanına çay götüren Suriyeliyi darp etmeye başladı. Saldırı sırasında düşen ve kafasını vuran, çeşitli yerlerine de sopayla vurulan Yusuf hacali, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, 4 saldırganın kimliğinin belirlenmesi için çalışmalar devam ediyor. Olayla ilgili kamera görüntülerinde de 4 kişinin saldırma anları ve kavga görüntüleri yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751