SURİYELİLER HÜZÜN VE SEVİNCİ AYNI ANDA YAŞATTI
 “Ben Suriyeliyim, Suriye’yi çok seviyorum” dizelerinin süslendiği parçalarıyla dans eden çocukların yetimhaneden geldiğinin belirtilmesi ise izleyicileri hüzünlendirdi. İzleyiciler büyük beğeni toplayan gösteriyi iki kez sergilendi.

 

SURİYELİ ÇOCUKLAR HÜZÜNLENDİRDİ

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından bu sene 4.’sü düzenlenen 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali için 44 ülkeden Kocaeli’ye çocuklar geldi. Festival süresince hünerlerini sergileyeceği dünya çocuklarından Suriye kafilesinin dans gösterisi hem coşkuyla alkışlandı hem de hüzünlendirdi.

 

SEYİRCİLER TEKRAR İZLEMEK İSTEDİ

Suriye bayrağı ile dans gösterilerini yapan Suriyeli çocuklar, ülkelerine özel parçaları ile izlemeye gelenlere hoş dakikalar geçirtti. Sevilen sunucu Burak Sezer’in Suriyeli çocukların yetimhaneden geldiğini aktarması ile hüzünlü dakikalar yaşandı. 7 ile 12 yaşlarında olan Suriyeli çocukların gösterisi izleyicilerden gelen istek üzerine tekrar sahnelendi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817