SURİYELİLER İÇİN YARDIM YARDIM KAMPANYASI DÜZENLENDİ
 Dünya İslam Birliği Vakfı Kocaeli Şubesi, ‘Suriyeli mültecilere el uzatalım!’ isimli yardım kampanyası ile hayırseverlerden topladığı, eşya, elbise ve gıda yardımlarını, Suriyeli mültecilerin yoğun olduğu ilçelerde ki mahallelerin muhtarlıklara teslim etti.


Kampanyaya katılımın hayli yoğun olduğunu belirten Dünya İslam Birliği Vakfı Kocaeli Şubesi Başkanı Hakan Kılıç; Her zaman olduğu gibi, Ülke olarak mazlumların yanında olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Halkımız ve vatandaşlar sosyal medya üzerinden düzenlediğimiz bu kampanyaya yoğun katılım gösterdiler. İslam dünyasının ve Müslümanların kan ve gözyaşı altında parçalanmaya çalışıldığı böylesi bir dönemde, inananlar olarak kenetlenmeliyiz. Ötekileştirmeden, dışlamadan kardeşliği gerçek anlamda tesis etmeliyiz. Ülkesini terk etmek zorunda kalan Suriyeli kardeşlerimize kucak açıp, ensar – muhacir kardeşliğini yeniden oluşturmak adına, kampanyaya katılan tüm hayırseverlere ve Kocaeli halkına teşekkür ederiz, dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817