Suriye’ye yardım kampanyasına Yardım için son gün 20 Aralık

Suriye’de yaşanan insanlık dramına “dur” demek için İnsani Yardım Vakfı önderliğinde Gölcük Eğitim Derneği binasında gerçekleştirilen kahvaltı programında bir araya gelen İHH Gölcük gönüllüleri Suriye için yardım kampanyası başlattı.

İHH Gölcük gönüllüleri, Yardım için son tarih 20 Aralık 2012 dedi. İnsani Yardım Vakfı önderliğinde Suriye’de yaşanan insanlık dramına “dur” demek için bir araya gelen İHH Gölcük gönüllüleri Suriye için yardım kampanyası başlattı.

Gölcük Eğitim Derneği binasında kahvaltı programı düzenleyen İHH Gölcük sorumluları Metin Şahin, Yalçın Akın ve gönüllüler yardım kampanyası hakkında bilgi verdi.Havaların soğuması ile birlikte özellikle Suriyeli kadın ve çocukların kışlık barınma ve giyecek maddelerine ihtiyacı olduğunu belirten Metin Şahin, Suriyeli kardeşlerimizin en çok da un, şeker, pirinç, bulgur, yağ ve çadır battaniye, kaban, mont gibi eşyalara ihtiyacı var.

Yardıma katılmak isteyen vatandaşlarımız 0533 554 49 36 ya da 0533 355 87 56 nolu telefonlardan bize ulaşabilir. Bu kapsamda maddi destek vermek isteyen vatandaşlarımız da olabilir.Bir battaniyenin maddi karşılığı 15 TL, bir çuval unun karşılığı 50 TL. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından İnterteks fuarında da stant açıldı. Oraya giden vatandaşlarımız olursa oradan da yardım yapılabilir. Yardım için son gün 20 Aralık dedi.

İHH Gölcük sorumlularından Yalçın Akın ise İHH ve Dünya Sağlık Örgütü işbirliğinde yürütülen katarak projesi hakkında bilgi verdi. Akın," Afrika’da yürütülen katarak projemize

destek vermek isteyenler olduğunda bize başvuru yapabilirler. Ya da internet sitesinden konu

hakkında bilgi alabilirler. Buradan 150 TL karşılığında bağış yapıldığında Sağlık Bankalığı tarafından görevlendirilen doktorlar tarafından katarak ameliyatı yapılıyor. Bu çok güzel proje. 150 TL karşılığında hiç tanımadığınız bir insanın gözlerini dünyaya açıyorsunuz" dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.