Sürücü Yoğun Bakıma  Alındı

Kaza sabaha karşı saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgi ve iddialara göre, İstanbul istikametinde D-100 Karayolu üzerinde meydana gelen kazada, Çetin Bal’ın kullandığı 81 AJJ 920 plakalı otomobil, aynı istikamette park halinde ki 20 NH 221 plakalı tıra arkadan çarptı.

Kaza sonrasında ağır yaralı olarak itfaiye tarafından sıkıştıkları araçtan çıkartılan Çetin Bal ve eşi Havva Bal (39), önce Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldılar. Burada yapılan ilk tedavi sonrasında beyin kanaması yaşayan sürücü Çetin Bal (42)  Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve yoğun bakıma alındı. Havva Bal’ın da aynı hastanede serviste tedavisini dürdüğü öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürerken, tır sürücüsünün gözaltına alındığı ve kullanılmaz hale gelen otomobilin de İzmit’te servise çekildiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817