TABELASIZ VE KONTROLSÜZ KAVŞAK TEHLİKE SAÇIYOR

Çamlıtepe’den gelip Bağdat Caddesi’ne gidecek olan sürücüler ile ters yönden seyreden araç sahipleri uyarıcı hiçbir tabela olmadığı için her gün kaza atlatıyorlar. Araç sahipleri dönecekleri ve kullanacakarı şeritleri belirlenmediği ve yön tabelası dahi konulmadığı için tehkike içinde araç kullanıyorlar. Özellikle hava karardığında buna karanlıkta eklenince aydınlatma yapılmadığı için bu tehlike katlanıyor. Araç sahipleri bir an önce önlem alınmasını ve kavşağın aydınlatılarak, trafik levhalarının konulmasını istiyorlar.

Öte yandan, Yarımca’da Kolin İnşaat Şantiyesi’nin üst tarafında yer alan ve D-100 karayolun dan yaya geçişini temin eden alt geçitte de ışıklandırma olmadığı için halk burayı kullanamıyor. Hava karardığında kötü amaçlı kişiler için adeta bulunmaz mekan olan alt geçit, aydılatılmadığı için tuvalet gibi kullanılıyor ve bayanlar belli bir saatten sonra buraya giremiyor. Vatandaşlar alt geçidin aydınlatılmasını istiyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817