banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Taha Hülagü'ye Önemli Görev

Bilim merkezleri alanında doktora derecesine sahip olan, Taha Hülagü, Cumhurbaşkanlığı kamu diplomasi bilim kurulunda ve üst kurulda görev alacak. 

  ÜST DÜZEY YÖNETİCİLER

Kamu Diplomasisi Koordinasyon Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı "iletişim seferberliği" çağrısı çerçevesinde, İletişim Başkanlığı tarafından hayata geçirilmişti. Kamu Diplomasisi Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na, bütün bakanlıklar, Cumhurbaşkanlığına bağlı başkanlıklar, ofisler ve politika kurullarının yanı sıra Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Anadolu Ajansı, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı, Türk Kızılay, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu, Türkiye İhracatçılar Meclisi, Türkiye Maarif Vakfı, TRT, Yunus Emre Enstitüsü, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ile Yükseköğretim Kurulundan üst düzey yöneticiler katılıyor.

KEMAL TAHA HÜLAGÜ KİMDİR?

1985 Ankara doğumlu Kemal Taha Hülagü Kocaeli Anadolu Lisesi mezunu olup, İstanbul Ticaret Üniversitesi Endüstri Mühendisliği lisans, Kocaeli Üniversitesinden endüstri mühendisliği alanında yüksek lisans ve doktora derecelerine sahiptir. Kocaeli Bilim Müzesi ve SEKA kâğıt müzesinin kurulum sürecinde koordinatör olarak görev yapmış, şu anda Kocaeli müzeler şube müdürü olarak görev yapmaktadır. İleri düzeyde İngilizce bilmektedir. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826