Tahir Büyükakın,  “Şehirler STK’larla Güçlüdür”

 

 

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Kocaeli İmam Hatip Liseleri Mezunlar Derneği (KİHMED) Başkanı Sabahattin Yamak ve yönetimine konuk oldu. İzmit’te yer alan Mesut Barış Konağı’nda gerçekleşen birliktelikte bir konuşma gerçekleştiren Büyükakın, “Kocaeli’nin dinamizmine ve gençliğine sunduğunuz katkılar için KİHMED’e çok teşekkür ediyorum. Şunu ifade etmem gerekir ki şehirler Sivil Toplum Kuruluşlarıyla güçlüdür. Demokrasi’nin ve yerel kalkınmanın en büyük destekçisi olarak gördüğüm STK’ların önemini çok iyi biliyorum” dedi.

 

“KİHMED AİLESİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Yakın bir dönemde açılan ve gençliğe hizmet eden Mesut Barış Konağı’nda inceleme de yapan Büyükakın, “Kocaeli gençliğine bu merkezin çok güzel hizmetler edeceğine inanıyorum. Bilgi ve hikmetle yoluna devam eden nice güzel insanlar ve kurumlar, gençliğin elinden tutmaktadır. İşte KİHMED de bu önemli kurumlarımızdan bir tanesidir. Hak ve hakikat yolunda ilerleyecek, kentin sosyal dokusuna katkı sunacak nesillerin yetişmesine önem verdiğiniz için KİHMED ailesine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

“GÜÇLÜ GENÇLİK GÜÇLÜ ÜLKE DEMEKTİR”

Türkiye’nin daha güçlü yarınlarına ulaşmasında gençliğin enerjisine güvendiklerini de dile getiren AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Doç.Dr Tahir Büyükakın, “Birlik ve beraberliğin önemini çok iyi bilen, donanımlı ve bilimle yakından ilgilenen, çağın gerekliliklerine göre kendisini iyi yetiştiren bir nesli yetiştirmede gayretlerimiz ve çalışmalarımız olacak. Şuna inanıyoruz ki güçlü gençlik güçlü ülke demektir” diyerek sözlerini tamamladı. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817