Tahsin Tarhan Dilovası’nda Gövde Gösterisi Yaptı

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan’ın esnaf ziyaretine, CHP Dilovası İlçe Başkanı İsmail Kaya, CHP Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, CHP Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Murat Can, CHP Dilovası Teşkilat Başkanı İrfan Ertürk ve çok sayıda partili eşlik etti.

Partililer tarafından Dilovası’nın girişinde karşılanan Tahsin Tarhan ve beraberindeki seçim koordinasyon ekibi Dilovası’nda girilmedik dükkan, sıkmadık el bırakmadı. Öncelikli olarak esnafın sorun ve şikayetlerini dinleyen Tarhan, “30 Mart Yerel Seçimleri, Kocaeli için bir dönüm noktası olacak. Bunca yıldır Dilovası’na gereken önem hiçbir şekilde gösterilmedi. Dilovası ne yazık ki göz göre göre Kanser ovası oldu. Buradaki öncelikli projemiz çevre ve hava kirliliğiyle savaşmaktır. Hiçbir şey insan sağlığından daha önemli değildir. Bizim ayrımız gayrımız yok. Bütün amacım ayrım yapmadan herkese hizmet götürmek, Kocaeli’ni yaşanabilir bir kent yapmak diye konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817