TAHSİN TARHAN, ESNAF, ODA VE DERNEKLERLE BULUŞTU
 Tütünçiftlik’te, Çınar Park Otel’de düzenlenen kahvaltıya, Tahsin Tarhan, İlçe Başkanı Tuğman Kayalı, SKM Başkanı Cevdet Şahin, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları ile oda başkanları, Körfez Küçük Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk, Körfez Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Ferit Kır, Körfez Karadenizliler Dernek Başkanı Hasan Yazıcı, ilçedeki çeşitli dernek temsilcileri ve çok sayıda esnaf katıldı.

Kahvaltının açılış konuşmasını yapan CHP Körfez İlçe Başkanı Tuğman Kayalı, iktidar olmalarına az bir zaman kaldığını belirterek, ‘’İktidarımıza az bir zaman kaldı. Yalnızca CHP üyelerin ve yönetimlerin se4sine kulak vererek adaylarını belirledi. Sıfır sorun sloganıyla seçildiler, komşu ülkelerle dostluğu sıfırladılar. Ekonomide her gün kötüye gidiliyor, bir de istikrar devam etsin diyiyorlar. Olmayan istikrarın devamı sözünü veriyorlar. Dış politikamız iyi değil. CHP’nin vaat ettiği çalışmaların hepsi ayağı yere basan projeler. Türkiye’yi daha da ileriye taşıyacağız’’ dedi.

Tahsin Tarhan konuşmasında, davete katılan esnafa ve odalara, derneklere teşekkür ederek, ‘’Bütün zenginlikler ve imkanlar Kocaeli’nde, ama işsizlik ve yoksullukta burada. Çarpık sanayileşme ve kentleşme var, bu nedenle de burada yoksulluk, düzensizlik mevcut. Dünyanın en pahalı taşımacılığı da bu ilde yapılıyor, inanılmaz çelişkiler var. Listelerimiz, çalışma programımız sizlerin istekleri dikkate alınarak yapıldı. Annem ve babamın bana bıraktığı miras dürüstlük oldu. Kimse bana inanmadığım işi yaptıramaz, yalan söyletemez. Yoksul insanlara kendi marketlerinden alış veriş yapıp, kumanya yardımı yapıyorlar. Kaynağın nereden geldiği belli değil. Taşeron işçisine soruyorum, 1000-1200 lira maaş alıyor, müteahhit belediyeye 3 bin lira fatura kesiyor. Aracıları kaldırıp, hak edilen ücreti çalışana vereceğiz. Lüks harcamalara, israfa gelince kaynak sorun olmuyor, emekliye, çalışana vermeye gelince kaynak olmadığı söyleniyor’’ dedi.

Tahsin Tarhan, Kocaeli’nin ihtiyaçlarını çok iyi bildiğini de belirterek, ‘’Kocaeli, Kongre merkezi, Turizm kenti, Kültür merkezi, tarım kenti olmalı. Tarım alanları 10 dolardan satın alınıp, imar değişikliği yapılarak 100 dolardan, kepçe girdiyse 200 dolardan sanayiye satılıyor. Kocaeli’nin yeni bir nüfus cüzdanına, marka kimliğine ihtiyacı var. Yeni hastanelere, Gebze’de üniversiteye, yolların otoyola bağlanmasına ihtiyacı var. Gelin bunlara bir ders verelim, verelim ki şöyle bir sallansınlar, kendilerine gelsinler’’ dedi.

Maaşımı dağıtacağım

Tahsin Tarhan, eğitime de önem verdiklerini belirterek, ‘’Kocaeli’nde yurt, okul sorunu kalmayacak. Milletvekili maaşımın büyük bölümünü öğrencilere burs olarak dağıtacağım’’ dedi.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817