Tahsin Tarhan: ‘’İlk İşim İşsizlik ve Yoksulluğu Çözmek’’
 CHP Kocaeli Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar ile dernek ziyaretlerini sürdürüyor. Gebze Düzceliler Derneği, Mimar Sinan Mahallesi Bitlisliler Derneği ve Erzurum Çat Derneği’ni ziyaret eden Tarhan, 30 Mart’tan sonra Kocaeli’nin kaderini değiştireceğini söyledi.

Gebze’nin sorunları hakkında konuşan Tarhan, Gebze’nin en büyük sorununun yoksulluk ve işsizlik olduğunun altını çizdi. Tarhan, ‘’Yoksulluk kader değil! Kocaeli’ne baktığımızda ülke ekonomisine en çok katkı sağlayan, Türkiye’de en çok yabancı sermayeli firmaları bulunan bir kent... Böyle bir kentte yoksulluk ve işsizliğin olması düşündürücüdür. Gebze otel olarak kullanılıyor. Hiçbir sosyal aktivitesi yok. Bu kente yeni bir kimlik kazandırmak istiyoruz. Milletimiz beni bu göreve layık görürse göreve geldiğimde ilk işim yoksulluk ve işsizliği çözmek olacak‘’  diyen Tarhan, vatandaşları yerel seçimlerde parti gözetmeksizin, adayların kriterlerine göre seçim yapmaları konusunda uyardı. ‘’Ben bütün partilerin yaşamasını, bütün partilerin bayrağının dalgalanmasını istiyorum ama yerel yönetimlerde parti gözetmeksizin adayların liyakat kriterlerine göre seçilmesi gerekiyor ‘’ diye ekledi.

Rantçılara yedirmeyeceğiz!

Mimar Sinan Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm hakkında da konuşan Tarhan, ‘’Ben buralarda büyüdüm. Bu gecekonduları biz kurduk. Birileri rant elde etmek, birilerine peşkeş çekmek için kentsel dönüşüm adı altında benim vatandaşımı mağdur edemez. Ettirmeyeceğiz. İmar sorununu mutlaka çözeceğiz’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817