Tahsin Tarhan, yürüyen Kocaeli istiyorum
 

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan ile beraberindekiler, İşçi Emeklileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Genç ve dernek üyelerini ziyaret etti. Çalışmaları hakkında bilgi veren Tarhan, İşçi Emeklileri Derneği’nin sorunlarının yanı sıra emeklilerimizin sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalarından bahsetti. Tarhan, “Dünyanın hiçbir yerinde sahili terkedilmiş bir kent yok. Yürüyen Kocaeli istiyorum. Bunun için sahili yaşam kente kazandıracağım” dedi.

GELECEĞİMİZ OYLARA BAĞLI
Kentin kaderini, bu kentin vatandaşlarının belirleyeceğini söyleyen Tarhan, “Çocuklarımızın, gençlerimizin ve kentimizin geleceği sizlerin kullanacağı oylara bağlı. Sizlerin en doğru kararı vereceğinize inanıyorum” dedi. Amaçlarının sadece dernek üyelerine değil emeklilere hizmet etmek olduğunu belirten dernek başkanı Ali Genç  “Emeklilerimizin bir araya gelip dinlenebileceği, sohbet edip kaynaşacağı ve kültürel etkinlikler yapacağı bir yerimiz yok. Öncelikle bu sorunun çözümü için yapacağınız çalışmalar bizleri memnun eder” diye konuştu.

SAHİLİ TERKEDİLMİŞ KENT 
Tarhan konu ile ilgili, emekliler için emekliliğin hem keyfini sürebilecekleri hem de sosyal aktivitelerde bulunabileceği, özellikle sahil merkezlerine lokaller yapılması gerektiğinin altını çizdi. Emeklilerin rahat hareket edebileceği, nefes alabilecekleri yaşam merkezleri yapacağının sözünü verdi. Tarhan, “Dünyanın hiçbir yerinde sahili terkedilmiş bir kent yok. Yürüyen Kocaeli istiyorum. Bunun için sahili yaşam kente kazandıracağım” ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817