TAHSİN TARHAN:“Yoksul gençler zorlukla okurken, bazıları para sayma makinesi saklıyor”
 

Kocaeli CHP Büyükşehir Belediyesi Başkanı adayı Tahsin Tarhan Kocaeli İl Gençlik Kolları'nın KYÖD'de düzenlediği kaynaşma toplantısına katıldı.

Kocaeli CHP milletvekilleri Dr. Mehmet Hilal Kaplan, Haydar Akar, İzmit CHP Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen CHP il ve ilçe örgütleri ile büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları hazır bulunduğu toplantıda konuşan Kocaeli CHP Büyükşehir Belediyesi Başkanı adayı Tahsin Tarhan, ‘’Gençler hepinizin sorunlarını biliyorum. Ne zorluklarda barındığınızı, ne zorluklarla okula gittiğinizi biliyorum. Kocaeli sözde üniversite bir kenti. Kocaeli'ni Bursa ile kıyasladığınızda aradaki farkı görüyorsunuz. Bu gün Bursa da sanayi kenti. Onların da futbol takımı var.  Bursa da şehir Kocaeli de. Bursa'da ne varsa biz de  fazlası var. Bir zamanlar Kocaeli her alanda ilerleyen, gelişen bir kent iken bugün basiretsiz yönetimler sayesinde sönmüş bie yıldız haline getirildi. Sosyal demokratlar iktidarda olmasaydı Kocaeli’ne üniversite bile kurulmazdı. Biz bu gidişe dur diyeceğiz. İki ay önce yüzde 60'ız diyen AKP'liler bile şimdi endişeli” diye konuştu.

Kocaeli'nin güneyden ve kuzeyden denize kıyısı olmasına rağmen bu potansiyelinden yeterince faydalanılmadığını belirten Tahsin Tarhan, şu görüşleri dile getirdi:

“Sahili doldurup otopark yapıyorlar. İnsana değil otomobillere hizmet veriyorlar. İnsana hizmet yok. Biz sahillerimizi yeniden halkla buluşturacağız, Çevreye, yeşile, denizimize sahip çıkacağız. Bu ruh gezi parkıyla gelişti. Şimdi alevlendi. Sizin gibi gençler okurken, bazı yaşıtlarınız yatak odasında para sayma makinesi saklıyor.‘’

Gençlerle seçim andı

Kocaeli CHP Büyükşehir Belediyesi Başkanı adayı Tahsin Tarhan, toplantıya katılan katılımcıları el ele tutuşturarak, şu yemini ettirdi:
“Cumhuriyet kazanımlarını, ülkemin ve halkımın mutluluğu için çalışacağıma, zalime karşı mazlumun yanında olacağıma, kentime ve kentlime sahip çıkacağıma, doğayı ve çevreyi sevip koruyacağıma, 30 Mart’a kadar durmadan çalışacağıma ant içerim.’’

Tahsin Tarhan’ın yemin töreni salonu dolduran yüzlerce partili tarafından ayakta alkışlandı.

Daha sonra yapılması planlanan yürüyüş programı ise hava muhalefeti nedeniyle ertelendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817