Tahtalı: “Ekonomi Bakanları Bile Vurdu!”

İktidarın dış politikada yanlışlar içinde savrulduğunu kaydeden Tahtalı, ayrıca ekonomik açıdan Türkiye’de bakanların bile geçinemediğini, birden fazla maaşı bu sebeple almış olabileceklerini söyleyerek kinayeli bir şekilde tepki gösterdi.

BAKANLARIN DURUMU!

Tahtalı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “İktidarın uyguladığı ekonomi politikalarından vatandaşın canın yanıyor. Vatandaşlar aldıkları maaşlar ile geçinmekte zorlanıyorlar. İnsanımızın canını en çok yakan durum ekonominin bu içler acısı hali. Sadece vatandaşlarımız da değil, bakanlar da öyle. Bakın bakanlar birden fazla işten maaşlar alıyorlar, neden tek maaşla geçinemiyorlar?

İSLAM DÜNYASI KAN AĞLIYOR

AK Parti’nin iktidara geldiği ilk günden beri dış politikada izlediği yolların hem Türkiye’ye hem de İslam dünyasına onarılamayacak zararlar verildi. Baştan beri Amerika ve İsrail ile iş birliğini merkeze yerleştiren iktidar bu yüzden İslam ülkeleri ile iş birliğinde geri kaldı. Bundan dolayı iktidarlarının başında Irak’ta yaşananlar gerçekleşti. Bu yüzden baştan beri izlenen politikalar İslam dünyasında sorunlara sebep oldu.

“KIBRIS’I VERECEKLERDİ”

Yanlış giden dış politikalardan dolayı İslam dünyasında kan durmuyor. Bir ara Annan planı ile Kıbrıs’ı vereceklerdi, Ege’yi Yunan’a bırakacaklardı, şimdi ise milletin gözünü boyamak için kahramanlık yapıyorlar. Cumhurbaşkanlığı sistemi öyle bir noktadaki artık öyle bir noktaya geldik ki bir hastane yangını söndürme çalışmasında bile "Cumhurbaşkanı’nın emri ile" diyorlar. Bu hale geldiysek Türkiye’de hiçbir şey çözülemez. Bir hastane yangını söndürme çalışmalarında bile karar verici merci Cumhurbaşkanı mı? Bu sistem düzenlenmeli. Eskiden müsteşarlık denilirdi bakanlığın omurgasıydı. Şimdi bu kaldırıldı. Bakanlığın hafızası silindi”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817