Tahtalı Göleti Çekim Merkezi Olacak

Başkan Aygün’ün Prestij Projesi

İshakçılar ve çevresindeki köylerde bu dönem tarımsal kalkınma hamlesi ile çok önemli bir yatırımı hayata geçiren Başkan Aygün’ün ilçeye kazandıracağı prestij projesi olan Tahtalı Göleti Doğa Park’ta da önemli adımlar atılıyor. Doğa Park projesiyle birlikte bölgedeki turizm potansiyelini ortaya çıkartacak olan çalışmalarla ilk etapta Tahtalı Göleti çevresinde yollar tesviye edilip düzeltildi. Ot biçme ve küreme işlemleri ile yeşil alanların bakımlarının düzenli olarak yapıldığı bölgede yöresel ürünlerin satışının yapılacağı ürün satış alanı, şadırvan, mescit ve tuvaletlerin tamamlanmasının ardından rekreasyon alanındaki mangal yerleri de hazırlandı.

Tahtalı Göleti Doğa Park

Tahtalı Göleti Doğa Park projesinin ikinci etabında bölgeye yapılacak olan donatılarla ilgili ise ihale süreci yapıldı. 20 Ekim tarihinde yapılan ihale sürecinin noktalanmasının ardından başlayacak çalışmalarla bölgede misafirhane, yemekhane, basketbol sahası ve çevre düzenlemesi, restaurant, kafe ve teras alanı, ürün satış yerleri, su sporları tesisi ile çevre düzenleme işlemleri yapılacak. Yaklaşık 8 bin m2 alan üzerinde yapılacak bu çalışmaların tamamlanmasının ardından ise üçüncü etap düzenlemelerine geçilecek. Son olarak bölgeye yapılacak karavan park, rekreasyon alanları, hobi bahçeleri, bisiklet ve yürüyüş yolları ile Doğa Park projesi tamamlanarak vatandaşların kullanımına sunulacak.

DOĞA PARK 1-2-3: Yaklaşık 8 bin m2’lik alanda misafirhane, yemekhane, basketbol sahası ve çevre düzenlemesi, restaurant, kafe ve teras alanı, ürün satış yerleri, su sporları tesisi ile çevre düzenleme işlemleri yapılacak.

GÖLET 1-2: Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün 41 seçim vaadi arasında yer alan Tahtalı Göleti Doğa Park projesi tamamlanmasıyla birlikte bölge turizmin yeni merkezi olacak.

KARAVAN PARK: Tahtalı Göleti Doğa Park projesi kapsamında yapılacak olan üçüncü etap düzenlemeleri ile bölgeye karavan park alanı kazandırılacak.

REKREASYON 1-2-3-4-5-6: Yeşil alanların düzenli olarak bakımları yapıldığı bölgede ürün satış alanı, şadırvan, mescit ve tuvaletlerin tamamlanmasının ardından rekreasyon alanındaki mangal yerleri de hazırlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817