Tahtalı; “Körfez’i İdareye Talibiz”

Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Mehmet Ali Tahtalı, yaptığı basın açıklaması ile Körfez gündemini değerlendirdi. Tahtalı Körfez Belediyesi’nin liyakatli kişilerce yönetilmediğini belirterek, yapılan her işin sonuçsuz kaldığını, aynı cadde ve sokakların sık sık kazılarak çalışma yapılmasının milletin parasının ziyan edildiğini dile getirdi. Tahtalı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“İLÇE YAŞANAMAZ HALE GELİYOR”

Akıl bir işin sonunu görebilmektir, bir iş yapacağınız zaman o işin artısını eksisini getiri ve götürüsünü iyice hesap etmek gerekmektedir. Bir caddeyi, bir sokağı kazıp bir çalışma yapacaksanız o sokakla ilgili eksiklerin masaya yatırılması o işi yaparken eksiklerin de giderilmesi, yaptığınız işi en verimli hale getirir. Ancak liyakatsiz idareciler, helal ve haramı gözetmeyen israfın ne olduğunu bilmeyen yöneticiler eliyle bu çalışmalar yapıldığı zaman bir caddeyi birden fazla kez kazmaya, tüyü bitmemiş yetimin parasını çar çur etmeye ve orada yaşayan insanların çevre kirliliğinden dolayı hayatlarını yaşanmaz hale getirmeye sebep olur.

“LİYAKATSİZ İDARECİ İŞTE BÖYLE OLUNUR”

Yunus Pehlivan Bey döneminde altyapısı ve üst yapısı tamamlanan, bizim en prestijli caddemiz diye lanse ettikleri caddeyi İsmail Baran bey döneminde bir gecede bütün taşları söküp asfalt dökenler israfı kendilerine ilke edinmiş, liyakatsiz idareci nasıl olunuru bizlere ve tüm Körfez halkına göstermişlerdir. Ancak insanlarımız maalesef geçim derdi ile mevcut sıkıntılarla ailesine bir lokma ekmek götürmekle meşgul olduğundan bu beceriksizlikleri görememekte ve yeterli tepkiyi koyamamaktadır.

“ESNAF VE VATANDAŞ ZOR DURUMDA KALDI”

Bu sebeple bizler Saadet Partililer olarak bu yanlışları hatırlatıyor ve tekrarlanmaması için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Şimdi bu dönemle ilgili yapılan çalışmalarda ise döşedikleri taşları döktükleri asfaltlı caddeleri bu sefer İSU tarafından altyapı çalışması yapılacağı gerekçesi ile tekrar kazarak 3 ayda bitirilmesi gereken işleri bir yıl geçmesine rağmen hala bitirememeleri yine Körfez halkını ve ilçe esnafını zor durumda bırakmaktadır.

“KÖRFEZ’İ İDAREYE TALİBİZ”

Başkanların adının değişmesi, ekibinin yenilenmesi hiçbir şey ifade etmiyor. Bu tür problemler gösteriyor ki zihniyet bozuk olduğu zaman başkanın değişmesinin anlamı olmuyor. Önümüzdeki seçimlerde Körfez’i emin ellere teslim etmek, liyakatli yöneticileri seçmek için halkımızın geçmişi düşünerek doğru bir karar vermesi gerekmektedir. Beyt’ül malı en verimli şekilde kullanıp, en hayırlı hizmetler yapacağımızı milletimiz 1994 milli görüş belediyelerinde görmüştür, tekraren bu hayırlı hizmetler için önümüzdeki dönemde Körfez’in idaresine talibiz, halkımızı seviyoruz halkımıza hizmet etmeyi heyecanla bekliyoruz”.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817