TAHTALI’DAN KONGREYE DAVET TURU!

Partinin Körfez İlçe Teşkilatının genel kurulu 28 Kasım Pazar günü gerçekleşecek. Partinin yeni ilçe başkanı Mehmet Ali Tahtalı’nın kongre ile ilgili davet turu devam ediyor. Tahtalı, bugünü siyasi parti ziyaretlerine ve medya kuruluşlarına ayırdı.

TAHTALI’YA İLGİ BÜYÜK

Göreve geldiği günden bu yana Saadet Partisi’nin Körfez ilçede büyük bir hareketlilik kazanmasını sağlayan, yönetim kurulu ile uyumlu çalışarak başta Körfez gündemi olmak üzere kente dair önemli tespitlerini kamuoyu ile paylaşan Tahtalı, vatandaşlardan ve özellikle Körfez’deki sivil toplum kuruluşlarından da yakın alaka görüyor.

KİMLER ZİYARET EDİLDİ?

Tahtalı ziyaret turunda bir araya geldiği Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Burhan Yarar, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Demokrat Parti (DP) Körfez İlçe Başkanı Veli Yıldız, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Körfez İlçe Başkanı Orhan Bozkurt ve Yeniden Refah Partisi (YRP) Körfez İlçe yönetim kurulunu ziyaret ederek kendilerini gelecek hafta gerçekleşecek olan genel kurula davet etti.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817