Takip Ettikleri Arabanın Lastiğini Patlatıp Soygun Yaptılar
 Zanlılardan biri polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı. 

İzmit'te bir şahsı takip ederek aracının lastiklerini patlatan ve araç içindeki 60 bin liralık altınları çaldıkları öne sürülen bir kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, İ.Ş. (40) isimli şahıs, geçtiğimiz günlerde Körfez Mahallesi D-100 yan yol üzerindeki bir bankaya giderek kasasındaki 60 bin liralık ziynet eşyalarını almak istedi. Bu esnada banka çevresinde bulunan Venezüella asıllı Samuel Antonichavelrios (46) ile yanındaki iki kişi, şahsı takip etmeye başladı. 

İ.Ş.'yi gözlerine kestiren 3 kişi, şahsın aracının lastiğini patlattı. Bankadaki işlemlerini tamamlayan İ.Ş., aracına geldiğinde lastiğinin patladığını görünce hemen sanayiye giderek lastiğini yaptırmak istedi. Samuel ve iki arkadaşı da kiralık olduğu belirlenen 34 plakalı bir araçla İ.Ş.'yi takip etmeye devam etti. İ.Ş. sanayide aracını yaptırdığı esnada şahıslar poşet içerisinde bulunan 60 bin liralık ziynet eşyasını çalarak kayıplara karıştı. İ.Ş.'nin durumu polise bildirmesiyle beraber konuyla alakalı soruşturma başlatıldı. 

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği Ekipleri inceledikleri kamera görüntülerinden yola çıkarak arcın plakasını tespit etti. Arasın İstanbul Pendik'te bir firmadan kiralandığını öğrenen polis ekipleri, bu bölgede beklemeye başladı. Aracı teslim etmek için gelen Samuel Antonichavelrios, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanan Samuel Antonichavelrios, adliyeye sevk edilirken, firari olan diğer iki şahıs polis ekipleri tarafından aranıyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817