TAKSİCİ  ESNAFININ  YÜZÜ GÜLÜYOR
 Taksiciliğin zor ve meşakatli bir meslek olduğunu söyleyen Başkan Köken, esnafla bol bol sohbet ederek onların sıkıntılarına yönelik çalışmaları sürdürdüklerini belirtti. Ziyaretler sırasında Başkan Köken’e Ak Parti İlçe Başkanı Yunus Özder de eşlik etti.

 

Görüntü kirliliğini azaltmak ve taksici esnafının daha sağlıklı bir ortamda çalışmalarını sağlamak amacıyla Kandıra Belediyesi tarafından  esnafa sunulan Taksi Durakları  taksici esnafını memnun ediyor.

Esnafa yönelik yapılan çalışmaların yüzleri güldürdüğünün de belirtildiği ziyarette modern ve güvenli durakların ilçeye estetik kattığı anlatıldı. İş yerleriniz eviniz kadar güvenli ve rahat olmalı diyen Başkan Köken,  ikinci yaşam yerleri sağlamaya yönelik yapılan bu hizmetlerin devamı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi. Hem vatandaşın hem de taksici esnafının memnun olduğu bu hizmet sayesinde düzen içinde çalıştıklarını ifade eden Çarşı  Taksi Durağı çalışanları Başkan Köken’e teşekkürlerini ilettiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817