TAKSİCİLER CAN GÜVENLİĞİ İSTEDİ

Can güvenliklerinin olmadığını belirten taksiciler bunu dile getirmek için Körfez Tütünçiftlik Yeni Yalı Mahallesi’nde yer alan Belde Taksi durağında toplandılar. Yaklaşık 30 taksi durakta toplanatrak siyah kurdele bağladılar ve daha sonra da korna çalarak ilçede tur attılar.

Can güvenliği

Körfez Taksiciler Dernek Başkanı Ufuk Eyüp Mansuroğlu, taksicilerin can güvenliğinin sağlanmadığını belirterek, ‘’Ekmek parası için direksiyon başına geçen taksici esnafı kamu hizmeti görürken bazen 3 kuruş için, bazen ne olduğu bilinmeyen sudan sebeplerle hedef seçiliyorlar. Araç içinde ne kadar önlem alınsa da müşteriyle yüz yüze kalan taksici esnafı canından olmaya devam ediyor. İzmit’te öldürülen arkadaşımız da yine belirlenemeyen nedenle katledildi. Bu konuda ciddi önlemler alınmalı ve cezalar daha da caydırıcı hale getirilmeli’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817