Taksiciler Derneği Başkanının  Oğlu darp edildi
 Körfez Taksiciler Derneği Başkanı Ufuk Mansuroğlu’nun oğlu C. Mansuroğlu, Tütünçiftlik sahilde kimliği belirsiz kişiler tarafından darp edildi, tornavida ile yaralandı.

Alınan bilgi ve iddialara göre olay Tütünçiftlik sahilde meydana geldi. Taksicilik yapan C. Mansuroğlu  bir müşterisini evine bıraktı. Müşterinin acele ettirmesi nedeniyle sahil caddesinden hızlı geçen C. Mansuroğlu’nun, dönüşü sırasında önünü kesen 4 kişi olduğu iddia edilen gurup, hızlı gitmesi nedeniyle sürücüye tepki gösterdiler. İddialara göre bu sırada konuşmalar sertleşti ve aracından indirilen C. Mansuroğlu darp edildi ve sırtına bir, bacaklarına üç yerden tornavida sokuldu.

Olaydan sonra Körfez Devlet Hastanesi’nde ayakta tedavi olan C. Mansuroğlu, saldırganlardan davacı olurken, darp ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817