banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

TAKSİCİYE GASP İDDİASI  ŞOFÖRLERİ AYAKLANDIRDI

Taksiye ve şoföre zarar veren şahıslar polis tarafından yakalandılar.

Alına bilgi ve iddialara göre olay saat 16.30 sıralarında meydan geldi. İzmit’ten bir yolcu alarak Körfez’e getiren ve adının Ertan olduğu öğrenilen taksici, kullandığı 41 T 0276 plakalı taksi ile Esentepe Mahallesi’ne geldi.

Burada Esentepe Stadı yanında yolcu indirmek isterken aniden ellerinde pala ve bıçak olduğu iddia edilen 4 kişinin gasp girişimine maruz kalan şoför, karşı koyunca saldırıya uğradı. İddialara göre şüpheli şahıslar önce şoföre, daha sonra da araca palalarla saldırdılar ve cep telefonunu gasp edip, para da almak istediler.

Olayın polise bildirilmesi üzerine çok sayıda ekip şüphelilere müdahale etti ve 4 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı.

Olayın duyulması üzerine Tütünçiftlik Polis Karakolu’na giden çok sayıda taksici hem açıklama almak, hem de saldırıyı protesto etmek üzere Tuğrul Caddesi’nde toplandılar. Saldırıda taksinin camları palalarla kırılırken, kaportada da derin izler oluştu. Taksi şoförünün de hafif olmak üzere sıyrıklar aldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826