banner2779
banner2752
banner2750

TALİHSİZ GENÇ DUALARLA UĞURLANDI

20 yaşında ki gencin Mayıs ayında askere gitmeye hazırlandığı öğrenildi.

Babasıyla birlikte pazarcılık yapan Ercan Dinçer’in cenaze namazına ilçde ki çok sayıda pazarcı esnafı, Körfez Pazarcılar Odası Başkanı Zafer Şahin, Genel Sekreter Muhammed Emin Kılıç, aile yakınları ve arkadaşları kalabalık olarak katıldılar.

Körfez Asri Mezarlık bahçesinde kılınan cenaze namazında çok sayıda insan saf tutarken, aile yakınları gözyaşları arasında Ercan Dinçer’i son yolculuğuna uğurladılar.

Dün öğlen saatlerinde yaşana olayda, oturdukları 4 katlı evin çatısına çıkan Ercan Dinçer, güvercinlere yem verdiği sırada bahçe tarafına düşmüş, burada da tek katlı bodrumun çatısını kırarak yere çakılmıştı. Aldığı darbe sonucu olay yerinde hayatını kaybeden genç, kılınan cenaze namazı sonrasında İlimtepe Belen Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751