banner2779
banner2752
banner2750

 TALUS : DELEGE LİSTELERİNDE KADIN VE GENÇLERE AĞIRLIK VERDİK.

DELEGE LİSTELERİ İL KOMİSYONUNA SUNULDU

Genel merkez tarafından belirlenen kriterler kapsamında, mahalle başkanları delege listelerini belirleyip geçen hafta içinde ilçe komisyonuna sundu. İlçe komisyonu tarafından onaylanan delege listeleri, bugün de, İl Başkan yardımcıları Mehmet Uzunoğlu, Mustafa Kocaman, Ahmet Berberoğlu, İl Yönetim Kurulu üyesi Samet Taşdelen, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman’ın bulunduğu il yönetim komisyonuna sunuldu. Başiskele İlçe Yöneticilerinin, Başiskele İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Çakır, Gençlik Kolları Başkanı Melih Özkaraaslan ve mahalle başkanlarının hazır bulunduğu toplantıda delege listeleri tamamlanmış oldu.

TALUS : TİTİZ ÇALIŞTIK

İlçe Başkanı Dr. Şahin TALUS “ Delege listeleri hazırlanırken çok titiz davrandık. İlçe Yöneticilerimiz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve Mahalle Başkanlarımızla birlikte çok adil bir liste hazırladık. Genel Merkez’in gönderdiği kriterlere göre listelerimizi belirledik. 426 delegenin 26 ‘sı zaten doğal delegedir. Geri kalan 400 delegenin de 64’ü kadın 53’ü gençlerden oluşmaktadır. Ak Parti Başiskele olarak kadınlara ve gençlere verdiğimiz değeri delege listelerinde de yansıttık. 25 Temmuz’da da delege seçimlerimiz olacak. 4. Olağan kongre sürecimiz için elbirliği ile tüm teşkilat olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. İlçemiz için hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751