banner2779
banner2752
banner2750

Tamirci Cinayetinde İlginç Gelişme
Körfez'in Yukarı Hereke mevkiinde ikamet eden B.B. (17), annesi ile yasak aşk yaşadığını iddia ettiği buzdolabı tamircisi Gürsel Y.'yi iş yerinde kurşun yağmuruna tutarak öldürmüştü. Olaydan sonra yakalanan B.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kocaeli 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya tutuklu sanık B.B. ile avukatı Burcu Öztürk, olayda hayatını kaybeden Gürsel Y.'nin ailesi ve avukatları Hakan Akkaya katıldı. Mahkemede sanık avukatı Öztürk'ün 18 Ağustos tarihli dilekçesi okundu. Dilekçede Körfez Asliye Ceza Mahkemesi'ne dava açtıkları, Gürsel Y. ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen sanığın annesi S.B.'nin en küçük çocuğunun, sanığın babasından olmadığını tespit ettikleri belirtildi. 

Dilekçede bu çocuğun öldürülen Gürsel Y.'den olmuş olabileceğinin düşünüldüğü, bunun belirlenmesi için de DNA testi yapılması istediklerine yer verildi. Yine mahkemenin yaş tespiti için sanığın doğduğu hastaneye yazı yazdığını, ancak gelen raporda yaşanan sel nedeniyle arşivlerin zarar gördüğünü ve sanığa ait kayıtların çıkmadığını taraflara bildirdi. Y. ailesinin avukatı Akkaya ise, "Küçük çocuğun babasının belirlenmesi için kararı mahkemeye bırakıyoruz. Telefon iletişim bilgilerinin bilirkişiye gönderilmesini talep ediyoruz" dedi. 

Sanığın avukatı Öztürk de, "Ailenin küçük çocuğunun sanığın babasından olmadığı belirlenmiştir. Biz bu çocuğun öldürülen maktulden olmuş olabileceğini düşünüyoruz. Bu konuda inceleme yapılmasını istiyoruz" diye konuştu. 

Mahkeme sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, sanığın yaş tespiti için Adli Tıp Kurumu'na gönderilmesine, iletişim tutanaklarının olduğu CD'nin bilirkişiye gönderilmesine, yine Körfez Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen sanığın kardeşiyle ilgili dava dosyasının incelenmesine karar vererek duruşmayı 3 Ekim 2013 tarihine erteledi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751