banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Tandoğan: Şükür ki uslanmayan yüreğimiz var!
 Haftalık yönetim kurulu toplantısında konuşan AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Tandoğan, her mahallede programlarına devam ettiklerinin ve etkinliklerini sürdürdüklerinin bilgisini vererek, “Şükür ki uslanmayan yüreğimiz, bitmek bilmeyen çalışma azmimiz var” dedi

AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları haftalık yönetim kurulu toplantısı parti binasında gerçekleştirdi. Gençlik Kolları Başkanı Hasan Tandoğan önderliğinde gerçekleştirilen toplantıya yönetim kurulu üyeleri eksiksiz katılım sağladı. rutin parti çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda konuşma yapan Başkan Tandoğan, sadece seçim dönemlerinde değil her zaman aktif olmayı hedeflediklerini ve bu gaye ile çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

‘KONGREYE İMZAMIZI ATACAĞIZ’

Toplantıda aynı zamanda 20 Aralık Pazar günü yapılacak olan AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları kongresine katılım konusu da görüşüldü. İzmit İlçe Gençlik Kolları olarak yoğun bir katılımla farklarını göstereceklerinin vurgusunu yapan Başkan Tandoğan, “Kongremizde İzmit gençliği olarak sürpriz çalışmalarımızla, kongreye imzamızı atacağız” ifadelerine yer verdi.

‘SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK’

Tandoğan konuşmasının devamında, “Sadece siyasal aktivitelerle değil, sosyal sorumluluk projelerimizle de genç kardeşlerimizle bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz. Bu süreçte her mahallemize teşekkür ziyaretleri yapıp, gençlerimizi dinliyoruz ve taleplerini alıyoruz. Yeni Türkiye’nin inşasında sorumluluğumuz çok büyük ve bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şükür ki uslanmayan yüreğimiz ve bitmek bilmeyen teşkilat sevgimiz var” dedi.

‘HERKESE KAPIMIZ AÇIK’

Bu bilinç ve heyecanla çalışmalarını yaptıklarının altını çizen Hasan Tandoğan, “Bizler tüm gayretimizle, geleceğin gençlerine alnımızın akıyla, yükselmiş bir kent ve ülke bırakmayı amaçlıyoruz. Biz halkımızın mutluluğu ve refahı için çalışmayı kendimize hedef almış bir gençliğiz. Bu kutlu yürüyüşümüzde bizlere katılmak isteyen tüm genç kardeşlerimize de kapımız açık” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826