TANDOĞAN: TÜM KARDEŞLERİMİZLE SANDIKLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ

AK Parti İzmit Gençlik Kolları Sandık Eğitim toplantısında konuşan İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Tandoğan, seçim günü tüm gençlerle birlikte sahada olacaklarının vurgusunu yaparak, “AK Parti’ye gönül veren tüm kardeşlerimizle sandıklaramıza sahip çıkacağız” dedi

AK Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Sandık Eğitim toplantısı Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapıldı. Sandıklarda görev yapacak müşahitlerin yer aldığı programa gençler yoğun katılım sağladı. İl Başkan Yardımcısı Yusuf Akın’ın eğitim verdiği toplantıya aynı zamanda İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, İlçe SKM Başkanı Erdoğan Şentürk, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Tandoğan ve çok sayıda genç müşahit katıldı. Yaklaşık 2 saat süren sandık eğitiminde, sandık başında dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgilendirme yapıldı.

‘SAĞLAM EKİPLERLE YOLA DEVAM’

Programın açılışında konuşan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Tandoğan, AK Parti teşkilatlarında gençlerin bir lokomotif vazifesi gördüğü vurgusunu yaparak “Gençler çok önemli bir faktör. Bitti diye bahsedilen bir davada tüm teşkilatlarımızla, genç kadrolarımızla daha güçlü, daha sağlam ekiplerle yolumuza devam ediyoruz. Amacımız, yeniden tek başına iktidar olarak ülkemizi yeniden istikrara kavuşturmaktır” ifadelerini kullandı.

‘BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ VAR’

Sandıklarda görev çok kutsal bir vazife olduğunun altını çizen Tandoğan, “Her sandıkta gözlemcilik yapacak birer tane sandık müşahidi genç kardeşimiz bulunacak. Seçim günü AK Parti’ye gönül vermiş tüm kardeşlerimizle sahada olacağız ve sandıklarımıza sahip çıkacağız. Çünkü bizler büyük bir sevda ve aşkla başlayan bir şiirin mısralarıyız. Bu davanın hamuru, zorluklar ve çileler ile yoğrulmuştur. Her zor güne ve kötü geçen güne göğsümüzü gerecek gücümüzü yeniden kazanacak birlik ve beraberliğe sahibiz” dedi.

‘EMEKLERİNİZ BOŞA GİTMEYECEK’

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman da, İzmit gençliğine güvenin tam olduğunu belirttiği konuşmasında, “Her seçim olduğu gibi bu seçimde de İzmit gençliğine güveniyoruz.  İzmit gençliğimizin azmi tüm gençlerimizin gözlerinden okunuyor. Bu güçlerini bize yansıtıyorlar. Gece gündüz durmadan çalışan, emek veren kardeşlerimizin terleri boşa gitmeyecek. Allah’ın izniyle bu seçimden zaferle çıkacağız” şeklinde konuştu.

‘GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUM’

İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, “Parti teşkilatlarının en asli görevlerinden birisini de sandık müşahitleri  yapmaktadır. Bu görevi yapacak arkadaşlarımızın samimiyetleri tam olmalı. 1 kasım seçimlerine yenilenerek güçlenerek giriyoruz. Seçim günü tüm teşkilatlarımızla sahada ve sandıklarımızın başında olacağız. Tüm teşkilatlarımızla sandıklarımıza sahip çıkacağız. Gençlerimize güveniyorum. Seçim günü de var güçleriyle sandıklara sahip çıkacaklarına inanıyorum” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817