banner2779
banner2752
banner2750

Tanıtım Medya Sıkı Çalışıyor
 AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı ve İl Tanıtım Medya Başkanı Mehmet Öztürk ve beraberindekiler, Gölcük İlçe yönetim kurulu üyesi ve  Tanıtım Medya Başkanı Osman Özdemir’i ziyaret etti.

 

2014 yerel seçimlerine hazırlanan AK Parti Teşkilatları, ilçeler arasındaki koordinasyonu her alanda olduğu gibi Tanıtım ve Medya biriminde de sürdürüyor. Bu anlamda, AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı ve İl Tanıtım Medya Başkanı Mehmet Öztürk ve beraberindekiler, Gölcük İlçe yönetim kurulu üyesi ve Tanıtım Medya Başkanı Osman Özdemir’i ziyaret etti. Ziyarete İl Tanıtım Medyadan Gözde Tilki, Yusuf Aydın, İlçe Kadın Kolları Medya Tanıtım Sorumlusu Selin Başay ve İlçe Gençlik Kolları Tanıtım Medya Sorumlusu Yalçın Uzuner hazır bulundular. Toplantıda, Medya Tanıtım Başkanlıklarının çalışmaları masaya yatırılarak, fikir teatisinde bulunuldu. İl Medya Tanıtım Başkanı Öztürk, başta Özdemir olmak üzere, Başay ve Uzuner’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. İlçe Tanıtım Medya Başkanı Özdemir’de, Öztürk’ün ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751