banner2779
banner2752
banner2750

Tannur “Belsa Plaza'nın kat mülkiyeti yok
MHP İzmit İlçe Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan yardımcısı Nazif Tannur Eski Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Belsa Plaza ikiz bloklar kat irtifak tapulu taşınmazlara Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yapı Kullanma İzin İskan Belgesi 1998 yılında vermiş olmasına rağmen Belsa plaza  ikiz bloklara 634 Sayılı kat mülkiyeti Kanuna göre  CHP ve AKP  Belediyeleri yıllardır Kat Mülkiyetne  geçmediklerini söyledi. MHP İzmit ilçe başkan yardımcısı Tannur “ Kat irtifak Tapulu  Hizmet Binası içinde Belediye Meclis ve Encümen Kararlarını Etik olmayan şekilde Kanunsuz ve usulsüz almaya devam ettiler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mülkiyeti kedisine ait olan Belsa Plazadaki  255 adet  kat irtifak tapulu taşınmazları ihale yoluyla Maan Guarantee Holding A.Ş.firmasına sattı ve tedavülden kalmış Brezilya tahvili dünyada geçmeyen bonoları teminat olarak aldılar  ihale satışı iptal olduktan sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi teminat senedini  bozdurup muhasebe hesabına irat geliri kaydı yapamadı. devleti kamuyu bile bile zarara uğrattılar ve daha sonra  Belsa Plaza ikiz blokları İzmit İlçe Belediye başkanlığına  satış  devir  yaptılar.”dedi.    
                                                                                                                                                              
İZMİT BELEDİYESİ ŞEFFAF DEĞİL
MHP İzmit İlçe Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan yardımcısı Tannur açıklamasında  “İzmit İlçe Belediyesi Belsa Plaza Kat İrtifaklı tapulu taşınmazları devir aldıktan sonra 634 Sayılı Kat milkiyeti Kanunun 14 Maddesine göre İzmit Tapu Müdürlüğü Kütüğüne işlenip  Kat Mülkiyetine geçilmedi ise İzmit İlçe Belediyesi almış olduğu Meclis ve Encümen Kararları etik olmayan şekilde kanunsuz usulsüz İzmit Belediye başkanlığı Belsa Plaza  taşınmazları kat mülkiyetine geçilip geçilmediğini,  MHP İzmit İlçe Başkanlığı bilgi edinme hakkı kanununa göre dilekçe verdi fakat hiçbir bilgi alamadık. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan her fırsatta Şeffaf belediyecilikten bahsetmelerine rağmen hiçte Şaffaf olmayan, söylemlerinizle örtüşmeyen bir davranış sergileyerek asıl mensubu olduğumuz halkımıza bilgi vermekten kaçıyorsunuz” diyerek belediye binasının girişindeki şeffaf Belediyecilik tabelasını kaldırılmasını talep etti ve halka doğru bilgi verilmesini istedi.  
 
ESNAF OTOPARKI KULLANAMIYOR
“Mülkiyeti İzmit İlçe Belediyesine Ait olan Belsa Plaza İş Merkezinden dükkan işyeri satın alan vatandaşlar mevcut otoparktan  istifade edemiyor. Esnaf kardeşlerimin tapusunda otopark var, yapı kullanma  izin iskan belgesinde otopark var.  İzmit Belediyesi tarafından Öztorun  firmasına Kiralanan Belsa Plaza Otopark kira gelirlerinden geriye dönük  kendi hissesine ve Payına düşen kira geliri haklarını  İzmit  Belediye Başkanlığından  er yada geç haklarını alacak”
 
BAŞKAN DOĞAN’IN DİLİ TUTULDU
“Belsa Plaza İş Merkezi İnşaatını Yapan Müteahhit Firma Cenk Demir San Tic .A.Ş. ve Hissedarlarına  İzmit Büyükşehir Belediyesi 22.12.1998 tarihinde Verdiği 328 adet iş yerinin Yapı Kullanma izin ve  iskan Belgelerinde Otopark yok Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Otopark Yönetmenliğine Göre Mecburi olan Otoparklar nerede İzmit Belediyesi ruhsat ve Denetim Müdürlüğü  328 adet işyerine  nasıl İşyeri Açma Çalışma Ruhsatı nasıl verdi. Belsa Plaza iş merkezinde sorun yumağı haline gelen  kat  irtifak tapusu  ve otopark sorunu çözülecek  esnaf kardeşlerim  rahat olsunlar.  Haliyle İzmit Belediye Başkanı Sayın Nevzat Doğana soruyoruz. Belsa Plaza iş Merkezinin  Kat Mülkiyeti ve Otopark sorununu rant uğruna çözmüyor. Başkan Konuşmuyor,  adeta dili tutuluyor. halkımıza bilgi vermeye davet ediyoruz”dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751