Tanyıldız: Derneğimiz Adına Açıklama Yetkisi Bana Aittir

İlk haberde 80 üyenin bir siyasi partiye geçeceği yazılmıştır. Dernek tarafından yapılan açıklamada böyle bir geçişin olmadığı bildirilmiştir. İkinci haberde ise açıklama yapan Kadir Polat’ın dernek başkanı olduğu yazılmıştır.

Ortagedik Köyü Derneği Başkanı olan Kader Tanyıldız, Kadir Polat’ın üye olduğunu, belirterek, “Derneğimiz adına açıklama yetkisi bana aittir. Kadir Polat derneğin başkanı değildir. Yazıldığı gibi dernek adına her hangi bir siyasi parti geçişi olmamıştır, olamazda. Kişilerin tercihleri bağımsız olarak kendilerine aittir. Yapılan bu yanlışlık üyelerimizin tepkisine neden olmuştur. Yanlışlığın düzeltilmesini istiyoruz. Biz siyasi tercihi olan bir dernek değiliz, yardımlaşma ve kültürel amaçlı olarak kurulduk. Kapımız da her siyasi partiye açıktır. Derneğimizde bölünme ve ayrılıkta kesinlikle söz konusu değildir dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817