banner2779
banner2752
banner2750

Tapu Ve İcra Artık Sarnıçhanda.!

Körfez Belediyesi çok özel bir çalışmaya daha imza attı. Göreve seçildiği 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından ilçede adeta bir hizmet akını başlatan, yaptığı birbirinden farklı özel çalışmaları ile iktidarı ve muhalefeti her kesimden büyük övgü ve destek gören belediye başkanı Şener Söğüt, Körfez Tapu Müdürlüğünü ziyaret etti.

TAPU, İCRA VE İLÇE SEÇİM KURULU BİR KATTA

Bilindiği gibi Körfez Belediyesi'nin kente en büyük kazanımlarından biri olan, şehrin adeta bir merkez gibi görünmesini sağlayan Sarnıçhan projesindenden bir kat tapu müdürlüğüne tahsis edilmişti. Aynı katta icra Müdürlüğü ve ilçe seçim kuruluna yer alacak.

ZAMANDAN TASARRUF

Körfez halkına daha ve sorunsuz şekilde hizmet vermesi için yapılan tahsisat, vatandaşları da memnun etti. Sarnıçhan'daki tapu müdürlüğüne gelen Körfezliler, artık işlemlerini daha kolay ve daha kısa sürede yapabiliyor.

HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Geçtiğimiz günlerde hizmet verilmeye başlanan Körfez İlçe Tapu Müdürlüğünü yeni yerinde ziyaret eden ve Tapu Müdürü Bekir İlgin Salman ile bir araya gelen Başkan Şener Söğüt, kendisine yeni binalarının hayırlı olması temennisinde bulundu.

HAYIRLI OLSUN DEDİ

Buluşma sırasında konuşan Başkan Söğüt, "Hayata geçirdiğimiz Sarnıç Han İş ve Yaşam Merkezi’nde yer tahsisi yaptığımız Körfez İlçe Tapu Müdürlüğünü ziyaret ederek hem çalışanlara hem de müdürümüz Bekir İlgin Salman’a hayırlı olsun dileklerimizi ilettik" dedi.

"SORUMLULUK OLARAK GÖRDÜK"

Körfez Tapu Müdürlüğü'nün böyle bir mekana ihtiyacının olduğunu belirten Başkan Söğüt, "Körfez Belediyesi olarak bizler de sorumluluk bilinci ile bu eksikliğin giderilmesi için elimizden geleni yaptık ve böyle bir mekanı ilçemize kazandırdık. Halkımızın bu hizmetten dolayı memnun olduklarını görmek bizleri ayrıca mutlu etmiştir" diye konuştu.

MÜDÜR SALMAN TEŞEKKÜR ETTİ

İlçe Tapu Müdürü Bekir İlgin Salman ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Başkanımıza ilgi ve desteği için teşekkür ederim. İlçemizin bu hizmete ihtiyacı vardı. Körfez Belediyesi'nin yaklaşımı ise böyle bir yerde hizmet vermeye başladık. Tekrar teşekkür ederim" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751