banner2779
banner2752
banner2750

TARAKLI BELEDİYE BAŞKANI’NDAN DOĞAN’A ZİYARET
 Sakarya’nın Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan konuk Belediye Başkanı Özkaraman, 1954 yılında Sakarya il olmadan önce Taraklı’nın Kocaeli’nin bir ilçesi olduğunu hatırlatarak” Taraklı  çok eski ve tarihi bir ilçe olmasına rağmen yol güzergahımız değiştiğinden sürekli göç veren bir yer. En çok göç verdiğimiz yerlerden biri de Kocaeli ve İzmit. Bu yüzden de İzmit ile sıkı bağlarımız var.  Sık sık İzmit’e gelip hem hemşerilerimizle buluşuyor hem de Belediye Başkanımızı ziyaret edip sohbet etme imkanı buluyoruz” dedi.

 

TARİHİ ZENGİN İKİ İLÇE

 

Başkan Doğan da konuşmasında” Taraklı Belediye Başkanımız bizim çok sevdiğimiz bir arkadaşımız. Kendisini ve ilçesi Taraklı’yı çok seviyoruz. Biz de zaman zaman Taraklı’ya gidip geliyoruz. Belediye Başkanımız Taraklı’da çok güzel tarihi eserlerin restorasyon çalışmasını yaptı. Dar imkanlara rağmen örnek çalışmalar içinde oldu. Biz de onlar gibi Tarih Koridoru adı altında çok önemli  bir çalışma içindeyiz. Şimdiye kadar sayısız tarihi eseri restore ettirdik. Tarihten gelen gücümüzün gelecek nesillere aktarılmasında tarihi eserlerin restore edilmesi ayrı bir önem kazanıyor. Ata yadigarı eserlere sahip çıkmayı kendimize görev kabul ediyoruz. Her iki belediye başkanı olarak tarihi değerler konusunda oldukça hassasız. Bu konuda sık sık karşılıklı görüş alış verişinde bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında avukat Abdullah Erkan da hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751