banner2779
banner2752
banner2750

TARHAN VE BAŞAR KÖYLERE ÇIKARMA YAPTI
 CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan ve Körfez belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Başar,  Körfez’in çok sayıda köyünü ziyaret ederek, köylülerden destek istediler.

Tarhan ve Başar, Belen, Sipahiler (Ispala), Karayakuplu, Kalburcu, Naip, Şemsettin ve Sevindik Köylerini ziyaret etti.  Demokrat Parti eski Körfez Belediye Başkan adayı Fevzi Canbaz, CHP İlçe Başkanı Mehmet Miroğlu, Reşat hocanın eşi Doç. Dr. Safiye Başar, Meclis Üyeleri ve Meclis Aday Adayları da eşlik etti.

Köy halkı, sefalet içinde yaşamımızı sürdürmeye çalıştıklarını, su parası nedeniyle hayvan bakamadıklarını, sebze yetiştiremediklerini ve  evlerine ulaşımda zorlandıklarını anlatarak şikayette bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Tahsin Tarhan yaptığı konuşmada,  “Dünyanın hiçbir yerinde tarım arazisinden su parası alındığı görülmemiştir. Köylü bizim baş tacımızdır. İktidar olduğumuzda gereken tüm desteği sağlayacağının sözünü veriyoruz. Yeterki köylerimizi kültürümüzü yaşatalım tohum, fidan, gübre ve su parası almamak için elimden geleni yapacağım” dedi.

Prof. Dr. Reşat Başar ise, “biz sizin sorunlarını bilerek geldik. Siyasete girip sorunlarınızı öğrenmedik. Siyasete bu sorunlar artık olmasın diye girdik, nutuk atmaya değil sizi dinlemeye geldik. Halkın refahı ve eşitliği için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Gördüğüm en büyük sorun ise her yerde ulaşım ve ben söz veriyorum hep birlikte önce ulaşım sorununu çözeceğiz” şeklinde konuştu.

.  Demokrat Parti eski Körfez Belediye Başkan adayı Fevzi Canbaz da”Reşat Hoca da bir köy çocuğudur, "tarladan tapandan" anlar”diyerek destek istedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751