banner2779
banner2752
banner2750

TARİH KORİDORU’NA ALTIN KARINCA ÖDÜLÜ

Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu ve Prof. Dr. Rafet Bozdoğan'ın bilim kurulu başkanlığını yaptığı, 12 akademisyen ve uygulayıcının da jüri üyesi olduğu Altın Karınca yarışmasına bu yıl toplam 512 proje başvurdu. İzmit Belediyesi Yapı İşleri, Mimarî Projeler ve Ulaşım Hizmetleri kategorisinde başvurduğu Tarih Koridoru projesiyle Altın Karınca Belediyecilik Ödülü’ne layık görüldü. Ekranların sevilen simalarından İnci Ertuğrul’un sunduğu törende İzmit Belediyesi’nin ödülünü Doğan, Marmara Belediyeler Birliği Başkanı ve aynı zamanda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı  Recep Altepe’nin elinden aldı  

 

Ödül töreninde yapılan hizmetlerin böylesi saygın yarışmalarda ödüle layık görülmesinden büyük memnuniyet ve gurur duyduğunu ifade eden Doğan, “ bu ödüller bizleri gururlandırıyor ve motive ediyor. Aldığımız her ödül bizi daha çok çalışmaya daha başarılı işler yapmaya yönlendiriyor. Tarih Koridoru projesi bizim çok önemsediğimiz bir proje. Bu proje ile hepinizin sanayi kenti olarak tanıdığı İzmit’in bambaşka bir yönü ortaya çıktı. İzmit artık tarih turizminin olduğu bir şehir. Ben bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”  diye konuştu.

BİR ÖDÜLDE EURODESK’TEN

İzmit Belediyesi’nin yaptığı hizmetler ödüle doymuyor. Başkan Doğan, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Başkanlığı Eurodesk Ödül Töreni’ ne katılmak üzere Bürüksel’e gitti. Yerel Gençlik Politikaları projesi ile ödüle layık görülen İzmit Belediyesi yarışmada ülkemizi temsil edecek. Ödül törenine katılan Doğan`ın yerine İzmit Belediye Başkanlığı`na Başkan Yardımcısı Belediye Meclis Üyesi İbrahim Bulut vekalet ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751