Tarihi Kumpirciye Görkemli Açılış

Ortaköy Kumpircisi’nin bölge bayiliğini alan Ali Can Kazgan ve Eren Kazgan, ilk şubeyi de Yarımca’da Petkimpark 2 sitelerinde açtı.

Körfez Belediyesi altında ve Petkim Ortaokulu karşısında yer alan Ortaköy Kumpircisi’nin açılışına protokol ve siyasetçi akını oldu. Açılış törenine, Kocaeli Milletvekili ve adayı Mehmet Akif Yılmaz, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, Körfez Şoförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Körfez Esnaf Odası Başkanı Yahya Öztürk, SMMO Körfez Temsilcisi Orhan Bozkurt, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ve yönetimi, MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca Milletvekili adayı Gürbüz Aslan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun ve yönetimi, Milletvekili adayı Recep Sarıdoğan, İYİ Parti İlçe Başkanı Naci Kara ve yönetimi, Milletvekili adayı Dijle Akın, STK başkanları ve yönetimleri ile konuklar katıldılar.

Yapılan açılış konuşmalarında Ali Can Kazgan konuklara teşekkür ederken, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’da açılışların ekonominin iyi gidişinin bir işareti olduğunu ifade etti ve bu tür girişimleri mutlulukla karşıladıklarını söyleyerek, Ali Can Kazgan kardeşime ve ailesine, yaptıkları işin hakkını vererek hizmet ettikleri için teşekkür ediyorum ve kutluyorum” dedi.

Kocaeli Milletvekili ve adayı Mehmet Akif Yılmaz ise konuşmasında en zevk aldıkları olayın kurdale kesimi olduğunu belirterek, “Bu girişimde bulunan Kazgan ailesini tebrik ediyoruz. İnşallah hayırlı hizmetler sunacaklar, ülkemiz üretime ve yatırıma muhtaç. Üretim ve yatırımı arttırmak, ticaret hayatını canlandırmak ve Türkiye’yi  hepimizin özlediği, hayallerini kurduğu ilk 10 büyük ekonomisi arasına sokma idealine doğru elbirliğiyle hep birlikte ulaşacağız” dedi.

Konuşmalardan sonra kalabalık protokol tarafından kurdale kesildi ve konuklara kumpir ile Wafıl çeşitleri ikram edildi. Kazgan ailesi tarafından işletilecek olan Ortaköy Kumpircisi’nde, kumpirin malzemelerine göre çeşitleri, yine Wafıl’ın da malzemesine göre değişik örnekleri satılacak. Ortaköy Kumpircisi’nin ikinci şubesinin Körfez Kent’e daha sonra da diğer ilçelere açılacağı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817