Tarihi süreçte Cumhurbaşkanlığı seçimleri anlatıldı
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı Eğitim Şubesi tarafından düzenlenen ‘’Cumhuriyet Tarihinde Cumhurbaşkanlığı Seçim Süreçleri’’ konulu konferans Prof. Dr. Mehmet Çelik tarafından verildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen konferansta Prof. Çelik, belediye personeline Cumhuriyet tarihi boyunca Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yaşananları aktardı.

 

KOCAELİ’NİN YERİ BAŞKA

Kocaeli’nin yerinin kendisi için bir başka olduğunu söyleyen Çelik, Sudan’da, Filistin’de, Arakan’da, Bosna’da dünyanın tüm mazlum halklarının umudunun Türkiye’de olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanlığı seçiminin bu anlamda çok önemli olduğunu ifade eden Çelik, ‘’Mazlum dünyanın geçmişte olduğu gibi tekrar bizim etrafımızda toplanmasını hayal ediyorum. Bizden başka bu işi yapacak kimse yok. Bu kaderin bize yüklediği misyondur” şeklinde konuştu.

 

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ ÇOK ÖNEMLİ

Prof. Dr. Çelik, “Bütün planlar Ortadoğu yeniden dizayn edilirken, Türkiye’nin masada olmaması içindir. Çocuklarımızın ve dünyadaki tüm mazlum halkların geleceği için önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimi kritik bir eşik oluşturmaktadır’’ açıklamasını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817