TARTIŞTIĞI BABASINI ÖLDÜRDÜ!
Gebze Beylikbağı Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde bulunan bir binanın birinci katında meydana gelen olay ilçede büyük yankı uyandırdı. İddialara göre; Fikret Zumluoğlu (29), yatak odasında uyumakta olan babası Mehmet Zumluoğlu`nu (53) uyandırdıktan sonra tartışmaya başladı. 
 
Tartışmanın büyümesi üzerine Fikret Zumluoğlu üzerinde taşıdığı silahı çıkararak babasına ateş etti. Göğsünden tek kurşunla vurulan Mehmet Zumluoğlu olay yerinde yaşamını yitirdi. Olayın ardından Fikret Zumluoğlu önce ağabeyi Ferhat Zumluoğlu'nu aradı, ardından ise kaçarak izini kaybettirdi. 
 
Cinayet sonrası olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, kaçan zanlının yakalanması için çalışma da başlatıldı. Telefonla ulaşılan Fikret Zumluoğlu ikna edildikten sonra polise teslim oldu. Elini kana bulayan Fikret Zumluoğlu alınan ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. 
 
Katil zanlısı Fikret Zumluoğlu'nun ifadesinde olay günü babasının alkol aldığını, eve geldiğinde kendisine küfür ve hakaretlerde bulunup dövmeye kalktığını söylediği iddia edildi. Zumluoğlu`nun silahı babasına doğrulttuğunu hatırladığını ancak sonrasında ne yaptığını hatırlamadığını söylediği de öne sürüldü. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817