banner2779
banner2752
banner2750

TAŞ, "EL ELE VEREREK KALİTELİ PROJELERE İMZA ATACAĞIZ"

Körfez Kent Konseyi Başkanı olan Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, beraberindekilerle geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongre ile AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı görevine seçilen Şener Söğüt’ü ziyaret etti.

BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ

Şener Söğüt’e yeni görevinde başarılar dileyen Körfez Kent Konseyi Başkanı İsa Taş, “Körfez, Türkiye’nin mozaiği niteliğinde. O yüzden birlik ve bütünlük önemli. İlçemizde de bunu Kent Konseyi sayesinde sağlayarak, sorunların çözümü noktasında katkıda bulunuyoruz. El ele vererek de kaliteli projelere imza atacağımıza eminiz. Yeni görevinizde de başarılı olacağınıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

ŞENET SÖĞÜT TEŞEKKÜR ETTİ 

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt; “Yapmış olduğunuz bu anlamlı ziyaret şahsımı ve yönetimimi ziyadesiyle mutlu etti. Kent Konseyi Başkanımız İsa Taş’a ve siz değerli yönetimine çok teşekkür ediyorum. İsa Bey’in de ifade ettiği gibi başarılı çalışmaları hep birlikte el ele vererek ortaya koyacağız“ dedi. Konuşmalar sonrasında Şener Söğüt’e çiçek takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751