banner2779
banner2752
banner2750

TAŞ KIRDIRMAYA GİTTİ  KOVİD ÇIKTI

Alınan bilgi ve iddialara göre emekli olan Atilla Yaşar, böbreklerinde taş bulunması üzerine kırdırmak için Körfez Devlet Hastanesi’nden randevu aldı. Randevu günü hastaneye giden ve hiçbir kovid belirtisi göstermeyen Atilla Yaşar, kurallar gereği önce teste tabi tutuldu. Kan ve ciğer tahlilleri iyi çıkan Atilla Yaşar, operasyon yapılmasını beklerken Koronavirüs taşıdığını öğrendi.

Test sonucu pozitif çıkan Atilla Yaşar’ın ameliyatı yapılmadı ve tedavi için evine gönderildi. Bu arada tüm aile yakınlarından da test alındı ve sonuçlar negatif çıkmasına rağmen evde karantina uygulaması başlatıldı. Hiçbir belirtisi olmamasına rağmen testi pozitif çıkan Atilla Yaşar, tedavisi sonrasında operasyonu tamamlayarak böbrek taşlarını kırdırabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751