banner2779
banner2752
banner2750

Taşıyıcılar cezalardan bıktı
 Körfez’de kamyon taşımacılığı yapan meslek komiteleri adına, KTO Meclis Toplantısı’nda konuşan Mustafa Altun, kamyoncu esnafının HGS cezalarından bıktığını söyledi.

Meclis Toplantısında komiteler adına söz alan Mustafa Altun, yapılan uygulamaları eleştirerek, kamyoncu esnafı hızlı geçince okumayan, ücretsiz olmasına rağmen para yazılan geçişler nedeniyle kesilen cezalardan bıktılar. Bu cezalar eğer ispatlayabilirseniz iptal oluyor ama insanlar uğraşıyorlar. Bir de 61 yaş olayı çıkarttılar. Yasa gereği insanlar 61 yaşında emekli olacak ama yapılması planlanan uygulama ile 61 yaşını dolduran sürücü ticari hiçbir aracı kullanamayacak. Zaten bu sektörde insan bulmakta zorlanıyoruz, bir de bu gerçekleşirse iyice zora gireceğiz. En azından bu yaş emeklilik yaşı ile aynı tutulmalı’’ dedi.

Mustafa Altun, ilçede limanların faaliyetlerinin artmaya başladığını da hatırlatarak, ‘’Bir an önce tır ve kamyon parkı için yer bulunmalı ve bu konu faaliyete geçirilmeli. Yoksa, faaliyet tam başladığında çok geç olacak’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet.g 9 yıl önce

haklısın mustafa abi ama bu sesi kim duyacak???.duyanda duymamazlıktan gelir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751